en oväntad resa!

Resväskan är packad. Imorgon klockan 17.30 lyfter planet mot Lindos, Grekland. SKÖNT!fallens dagar # 3fallens dagar # 2fallens dagar #1

i could really use a wish right now

tildur om purse:
snöööööööööööögg!! vart kmr godingen ifrån ?

Svar: Haha! Godingen kommer ifrån Modekungen

magiskt men tragiskt


Jag behöver lite kärlek från fel sort
Och sympatier från fel hållpurseäppelknyckarjazz

Gomorron eller gomidda!.. Det väljer ni själva. För mig är det snarare Gomorron, eftersom jag fortfarande ligger kvar i sängen. Varför undrar man då ? Jo självklart är det så att jag har åkt på en influensa! SKOOOOOOJ. Är det inte en skräll att man ska bli sängliggande en dag innan Fallens Dagar börjar och två dagar innan man ska ha sin första riktiga "dansuppvisning" eller vad man nu ska kalla det. FAN. Men men, vad ska man göra åt saken. Jag får bara kriga! Men nu ska jag lägga mig och försöka sova lite yttligare, får se hur jag lyckas med det.

Hugs&kisses

play that funky musicSPIN ME RIGHT ROUND BABY, RIGHT ROUND

LIKE A RECORD BABY.

sooooool


idag har jag legat ute i solen hela dagen! Riktigt härligt har det vart! Men nu ska jag snart åka och dansa, för på Lördag gäller det! Vi ska dansa i öltälten vid Strandgatan på Fallens dagar. Jag är nervööööös! Men nu ska jag sätta mig och njuta av lite tv-tittande, Top Model.

Hugs&kisses


23.56


Visst var det något som hände,
eller är det jag som drömmer ?
Du är bättre än du vet
mycket större än du vet
Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet
Det gör man där vi kommer från
Jag förstår dig inte
Men vill du nåt så vet du vart jag finns.fandå

helvetesjävlaskit.................
jag har just nu insett att jag hatar spanien.

det är så svårt att veta.Nu är jag 1000 kr rikare, skönt! Efter fyra jobbiga söndagar sä får jag äntligen min belöning. Nu är jag mer än sugen på en joggingrunda, så om cirkus fem minuter åker löparskorna på. Efter det blir det lite fix såklart, och sen så ska jag träffa Marcus. Jag vet inte vad vi hittar på, men jag hoppas att vi ska kolla VM Finalen hähä. Jag säger bara att Spanien kommer åka på storstryk av Holland! Men nu ska jag ut och jogga i det sköna vädret.

Hugs&kisses

okejdå, här är bilderna från skara sommarland...

vad ska man säga.


NÄR ALLTING INTE RIKTIGT

BLIR SOM MAN TÄNKT SIGi'm sorry, he's mine.

Anonym om fyra dagar på orust:
vilken inställning har du på din kamera? och vilken kamera? :)

Svar: Jag brukar för det mesta använda "lekande barn" och "sport", men det beror ju på vilken miljö man är i. Jag köpte min kamera för lite mer än två år sen och det är en Nikon D40. Sen så brukar jag ju självklart redigiera min bilder lite också ;)
puss!

01.59


People who are meant to be together,
will always find their way in the end.

skara sommarland..

Imorgon så blir det en liten resa till Skara Sommarland för min, Idas, Cassandras, Marcus och Alexanders del :) I'll bring the camera! Bilderna kommer nog förmodligen på Fredag eftersom vi kanske kommer hem hyfsat sent! Men om jag är riktigt duktig så kommer dom in på torsdag-kväll.

Hugs&kisses


en gammal goding..DÖR I MITT GARV.

give me a reson

Anonym om fyra dagar på orust:
vilket gymnasie ska du gå på? =)

Svar: Jag ska gå en Estetisk linje som är inriktad på Design. Den har legat på Swedenborg i Thn förut, men nu flyttar den till Folkets Hus i Trollhättan istället :)

fyra dagar på orust


love u


RSS 2.0